Over ons

ASK Montage

ASK Montage is ruim 10 jaar actief en bestaat uit een team van allround vakmensen. Ons team staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben slechts één doel: Een oplossing aanreiken voor al uw problemen, zowel bij zakelijke- als particuliere opdrachtgevers. Wij streven naar 100% klanttevredenheid, waarbij vakmanschap de boventoon voert. De klant is bij ASK montage aan het juiste adres voor adequate oplossingen. Wij luisteren graag naar de wensen en ideeën van de klant en zetten die om in duurzame oplossingen die de waarde van het huis positief kan beïnvloeden.

Onze diensten bestaan uit het aanleggen en installeren van sanitair, gas, verwarming en cv installaties. Dit voeren wij uit bij projecten in de woning- en utiliteitsbouw, in zowel de nieuwbouw als de renovatie. Daarnaast doen wij reparatie, service en onderhoud in de ruimste zin van het woord.

Onze klanten omschrijven ASK Montage als een team vol vakmensen met verstand van zaken en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Geschiedenis

ASK Montage is opgericht in 2007. Eigenaar Vincent heeft voor de oprichting van ASK Montage jarenlange ervaring opgebouwd door werkzaam te zijn als montagemedewerker in de woning- en utiliteitsbouw.

Voor hem was het tijd voor een nieuwe uitdaging en een hogere functie.
In de loop der jaren heeft hij een enthousiast en vakkundig team om zich heen gebouwd.

© Askmontage.nl 2024